Smeštaj Limenas

Limenas ili Tasos je i ime najvećeg grada na ostrvu, takođe poznatog kao Limenas Thasou, tj. Luka Tasosa, koji se nalazi na severnoj strani ostrva, preko puta kopna i na oko 10 km (6 nmi) od Keramotija. Glavni kontakt sa kopnom je iz Keramotija do Limenasa, odakle svakodnevno idu trajekti.

Limenas je glavni grad na ostrvu. U Limenasu živi oko 5000 ljudi. Leti je taj broj mnogo veći zbog svih turista koji svake godine posete ovo ostrvo.U Limenasu se nalaze skoro sve bitne institucije na ostrvu, kao što su opština, poreska uprava, muzej, banke, škole osnovne i srednje, pošta itd.
DJI_0077.jpg

Hotel Thetis

Hotel Thetis nalazi se na oko 4000 metara od luke u Limenasu i na oko 350 metara od plaže Agios Vasilis.

Detaljnije
Villa_Edem_home01.jpg

Vila Edem

Vila Edem nalazi se na oko 400 metara od centra, do gradske plaže potrebno je oko 15 minuta hoda.
Vila je novije gradnje lepo uređena sa dvorištem i bazenom.

Detaljnije
120.jpg

Nefeli apartments

Nefeli apartmani nalaze se na izlazu iz Limenasa na glavnom putu. Od luke su udaljeni oko 600 metara a od plaže oko 200 metara.

Detaljnije
hotel-ellimaria-10.jpg

Elli Maria Hotel


Elli Maria hotel nalazi se u centru Limenasa u mirnoj i tihoj ulici. Od luke je udaljen oko 500 metara, a od gradske plaže oko 700 metara.

Detaljnije
molos_villa_limenas_thasssos_3.jpg

Vila Molos

Vila Molos nalazi se na izlazu iz Limenasa. Blizu je plaže Agios Vasilis, Tarzanas i Nisteri. Poseduje dvorište i igralište za decu.

Detaljnije
01.jpg

Apartmani Dolphins

Apartmani Dolphins nalaze se u Limenasu u blizini luke i trajekta. U mirnoj su ulici imaju različite vrste smeštajnih jedinica.

Detaljnije
6 (263x350).jpg

House of Eva

House of Eva nalazi se u Limenasu, sastoji se od velikog apartmana sa dve spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom pogodno za do 6 osoba.

Detaljnije
4689988_orig.jpg

Chris apartments

Chris apartment nalazi se u privatnoj kući sa zasebnim ulazom u mirnom delu Limenasa a opet na samo 500 metara od centra.

Detaljnije
Powered by WebExpress