Vila Anna

Vila Anna se nalazi u mirnom delu Limenarije. Blizina i mogućnost izbora plaža sa jedne strane i mala izolovanost od gužve sa druge strane, čine je pravim izborom. Prva plaža, Gianikis beach, se nalazi skoro ispred kuće, na oko 100m. Jedna od poznatih plaža Tripiti se nalazi na samo par minuta vožnje kolima. Ona nudi raznoliki sadržaj za decu i odrasle u okviru luksuznog hotela, ali i tradicionalne taverne. Centar grada i šetalište je na udaljenosti od 1,6km, dok je najbliži supermarket nešto bliže.  U pitanju je trospratna porodična kuća (suteren, prizemlje i prvi sprat).

Prijava posle 14:00 h
Odjava pre 10:00 h

Za internet rezervacije je dostupan samo prvi sprat, dok ostala dva predstavljaju poslovni prostor (arhitektonski biro sa prodajnim salonom keramike).
Prvi sprat se prostire na skoro 140m2. U pitanju je dupleks apartman sa prostranim dnevnim boravkom koji je hodnikom povezan sa dve, vratima odvojene, spavaće sobe. Svaka spavaća soba ima svoj balkon sa bočnim pogledom ka moru. Glavni balkon, veličine jedne spavaće sobe, nalazi se na izlazu iz dnevnog boravka i ima veličanstveni pogled na Egejsko more. Balkon krasi komfor, moderna ugaona garnitura i dekorativno cveće.
Dupleks apartman je idealan za dva para sa dva ili tri manja deteta. Svaka spavaća soba ima nov i udoban francuski ležaj. U dnevnom boravku se nalazi sofa na razvlačenje, koja je standardnih dimenzija kao klasičan francuski ležaj.
Kuhinja je u sastavu dnevnog boravka. Rustičnog je izgleda i potpuno je opremljena (veliki fižider sa zamrzivačem, mikorotalasna pećnica, električni šporet, kuvalo, toster, set šerpi, tanjira, čaša i pribora).
U okviru vile postoje dva kupatila modernog dizajna. Jedno je sa kadom i veličine je 6m2, dok je drugo nešto manje. Klima uređaj se nalazi u dnevnom boravku i jednoj od spavaćih soba. U dnevnom boravku su takođe i televizor i ogroman zidni garderober.
U vili je obezbeđen internet. Čišćenje, zamena peškira i posteljine se obavlja na pet dana. Svi gosti vile imaju obezbeđen privatni parking.
Dečiji krevetić se može dobiti na zahtev gostiju. Mali kućni ljubimci su dobrodošli u dvorište vile.
Dvorište vile je betonirano i veliko, bez zelenih površina jer se mahom koristi kao poslovni prostor.


                                     CENOVNIK:

                                      Apartman
  
         01-11.06.                   80 e
         12-30.06.                   90 e
         01-15.07.                  130 e
     16.07 - 31.08                140 e
         01-15.09.                  100 e
         16-30.09.                   90 e

Boravišna taksa nije uračunata u cenu.

Cene su izražene u eurima po noći po smeštajnoj jedinici, termin i dužinu boravka sami birate.
Prilikom rezervacije neophodno je uplatiti depozit u iznosu od 30 posto od ukupnog iznosa aranžmana.
Plaćanje se vrši direktno na račun vlasnika vile. U slučaju otkaza vlasnik vile odlučuje o povraćaju novca u zavisnosti kada je otkaz nastupio.

Powered by WebExpress