Di Elle house

Di Elle house nalazi se u Skali Prinos, na zapadnoj strani ostrva Tasos. Udaljen je od glavnog grada oko 10-15 km. Di Elle house se nalazi u mirnoj ulici pre samog ulaza u selo i pre skretanja za trajekt u Skali Prinos. Di Elle house se nalazi na 70 metara od mora i plaže u Skali Prinos.

Prijava posle 14:00 h
Odjava do 10:00 h

Di Elle House je pogodan za maksimalno do 8 osoba. Ima dve spavaće sobe, jedna soba je sa bračnim krevetom, druga soba je sa dva single kreveta, u dnevnom boravku nalaze se još dva single kreveta, kuhinja i sto za ručavanje i stolice. Takodje postoji loft ili izdignut deo kao galerija gde postoji još jedan krevet i pogodno je za manju decu, kupatilo je jednostavno sa tušom. House Di Elle ima veliko dvorište, parking, roštilj, idealna je kuća za uživanje velikih porodica ili prijatelja na odmoru. Kuća ima internet, klima uređaj, kombinovani frižider, televizor, šporet sa rernom, potpuno opremljenu kuhinju sa sudovima i električni bokal za vodu. Peškiri i posteljine se menjaju svaki 3-4 dan.

                               CENOVNIK:
       
                    za 6 osoba      za 8 osoba  

01-30.06.          85 e                 
01-31.07.         130 e               150 e
01-31.08.         130 e               150 e
01-10.09.         120 e              
11-30.09.          90 e               

Boravišna taksa nije uračunata u cenu.

Cene su izražene u eurima po noći po smeštajnoj jedinici, termin i dužinu boravka sami birate.
Prilikom rezervacije neophodno je uplatiti depozit u iznosu od 30 posto od ukupnog iznosa aranžmana.
Plaćanje se vrši direktno na račun vlasnika vile. U slučaju otkaza vlasnik vile odlučuje o povraćaju novca u zavisnosti kada je otkaz nastupio.

Powered by WebExpress