Louloudis Hotel Boutique

U mirnom okruženju, među maslinjacima na prelepoj plaži Pahis nalazi se Louloudis Hotel Boutique. Hotel je izgrađen 2005 godine i od tada svake godine se obnavlja prateći moderne trendove, sve prostorije u hotelu su prelepo dizajnirane sa izuzetnim ukusom i umetničkim stilom.
Louloudis Hotel Boutique ima restoran, bazen i bar kraj bazena, spa centar, privatni parking za goste hotela, takođe privatnu plažu sa barom na plaži.
Boravak u Louloudis Hotel Boutique je na bazi noćenja sa doručkom, takođe postoji mogućnost doplate za polupansion.

Prijava posle 14:00 h
Odjava do 10:00 h

Louloudis Hotel Boutique raspolaže sa 40 soba različitih kategorija. U ponudi su dvokrevetne sobe, superior sobe, četvorokrevetne sobe i duplex sobe, zatim Butik sobe, gde je svaka soba inspirisana različitim motivima, zatim Butik sobe sa djakuzijem i najviša klasa su apartmani. Dvokrevetne sobe su jednostavne lepo i konforno uređene. Superior sobe su pogodne za tri osobe. Četvorokrevetne sobe su pogodne za porodice isto tako i duplex sobe. Louloudis Boutique Hotel ima 6 boutik soba. Roza, crna, ljubičasta, bela, zelena, tačkasta. Možete da izaberete sobu po omiljenoj boji. Butik sobe sa djakuzijem su opremljene otprilike kao i klasične butik sobe sa jedinom razlikom da se na svakoj od terasa nalazi djakuzi, hotel raspolaže sa 4 takve sobe.
Louloudis Boutique Hotel ima 3 apartmana. Svaki je inspirisan jednim motivom. Zovu se Helios, Olive, Sea (Sunce, Masline, More) svi su uređeni u skladu sa imenima koja nose. Pogodni su za 2 odraslih i dvoje dece (iznad 14 godina). Sastoje se iz dve sobe, dnevnog boravka i spavaće sobe.
Sve sobe su sa kupatilima, klima uređajima, satelitskom televizijom, internetom, fenom za kosu, aparatom za kafu, sefom, friziderom i terasama.

Za cene smeštaja u hotelu Louloudis kontaktirajte nas putem telefona ili maila. 

Boravišna taksa nije uračunata u cenu.

NAPOMENA:

Politika hotela Louloudis odobrava boravak dece u hotelu ako su starija od 14 godina.  Na slikama su hotel, recepcija i restoran, bazen i bar, bar na plaži, plaža, spa centar. Zatim sobe sledećim redom dvokrevetne, superior, četvorokrevetne, duplex, butik sobe (Roza, crna, ljubičasta, bela, zelena, tačkasta), zatim butik sobe sa đakuzijem i na kraju apartmani (Helios, Olive, Sea).

Cene su izražene u eurima po noći po smeštajnoj jedinici, termin i dužinu boravka sami birate.
Prilikom rezervacije neophodno je uplatiti depozit u iznosu od 30 posto od ukupnog iznosa aranžmana.
Plaćanje se vrši direktno na račun vlasnika vile. U slučaju otkaza vlasnik vile odlučuje o povraćaju novca u zavisnosti kada je otkaz nastupio.
Powered by WebExpress